Bent u of kent u iemand die een beroerte (TIA of herseninfarct) heeft gehad?

Het Erasmus MC zoekt mensen die een beroerte (TIA of herseninfarct) hebben gehad om deel te nemen aan een onderzoek waar we kijken hoe we de zorg kunnen verbeteren en hoe we u het beste kunnen ondersteunen.

Het ValueCare project (EU-subsidie Horizon 2020) is een implementatiestudie waarin het effect wordt onderzocht van een waardegedreven zorgaanpak ondersteund met ICT-toepassingen. In verschillende Europese landen worden zogeheten pilots uitgevoerd bij verschillende ziektebeelden. In Rotterdam richten we ons op patiënten met een herseninfarct or TIA, hun mantelzorger/naaste en zorgverleners.

Play Video
logo-erasmusmc-rgb-wit-nl
1510851074_vvv_cadeaukaart_25 2

Het onderzoek begint met een vragenlijst over uw gezondheid. Wanneer u deze volledig invult, krijgt u een VVV waardebon van €25. Na afloop van het onderzoek, vragen we u nog twee vragenlijsten in te vullen,. U ontvangt dan nog twee cadeaubonnen van ieder €15.

Wilt u meer weten?

Bel ons op 06 83 79 70 27 of email ons op projectvaluecare@erasmusmc.nl of klik hier om uw contactgegevens achter te laten en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.